top of page

Om sølv

Vårt firma Gullsmed Aas ble etablert i 1874, og har siden den tid vært drevet og eiet av samme familie. Dette gjør oss til en av landets mest tradisjonsrike gullsmedfirmaer. 


 

 Våre medarbeidere

Vi har 5 fast ansatte medarbeidere, de fleste med lang erfaring og mye bransjekunnskap. For å hjelpe oss i perioder med stor trafikk har vi 2 assistenter, som alle har jobbet en periode hos oss og dermed har opparbeidet seg god kunnskap om våre produkter.
Alf: Daglig leder og 50% eier.
Yngvild: Innkjøpsansvarlig og 50% eier. Utdannet gullsmed, spesialutdannelse fra Italia i fatteryrket (innsetting av stener i smykker).
Einar: Styreformann. Bl.a. en av landets fremste spesialister på diamanter og edelstener med utdannelse fra Tyskland, DGemG og England, FGA. Mer enn 35 års erfaring.
Helena: Webansvarlig

 

Vi har flere nettbutikker med sine spesialområder:
 

www.gifteringer.no

 

www.gullsmed-aas.no

www.oleaas.no

www.ringdesigner.no

Vi har byens største utvalg på klassiske diamanter. Mer enn tusen forskjellige modeller av gifteringer og forlovelsesringer, samt våre nye vennskapsringer/kjærlighetsringer i sølv og diamant.
Våre nye satningsområder vil være motesmykker til kvinner i alle aldre og et stort utvalg i moderne sølvsmykker.

I september 2014 vi har åpnet en Giftering salong i vår butikk i sentrum.Du kan se den  på før siste bilde.Vi har over 2000,- par ringer, som du kan prøve.I vår ny avdeling vi serverer kaffe og kjekser.

Juridisk eier av dette nettstedet

Gullsmed Aas AS

Org nr: 916 750 307

Postboks 71, 7400 Trondheim

Tlf: 73883355

Vi har alltid gode tilbud!

bottom of page